Thuis

China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd certificaten
China China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Van Dit bedrijf kopen wij h'v een anker en een volledige lengteketen voor een containerschip laatste Oktober. Wij kiezen deze leverancier na een sterk marktonderzoek. Rgds Andreas Touloupas Kopende Manager V.Ships Griekenland Ltd.

—— V.SHIP

Dank voor uw snelle respons in middennacht

—— STAMATIS

Vele dank de goederen arraied net op tijd

—— M. Phong

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Van de het Ankerketting van China Co. Verschepend (Jiangsu), Ltd

  Het Ankerketting van China en Meertrosketen Fabrikant

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 0

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 1China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 2

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

   

   

 • OEM / ODM

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

  Van de het Ankerketting van China Co. Verschepend (Jiangsu), Ltd

 • R & D

  Van de het Ankerketting van China Co. Verschepend (Jiangsu), Ltd.

   

  Wij kunnen de garantieperiode van onze producten volgens de verschillende behoeften van klanten uitbreiden. Wij kunnen aan jaar 2-8 garantie voor mariene ankerkettingen opgeven. Om het even welke kwaliteitsproblemen tijdens de garantieperiode zullen kosteloos worden vervangen. Omdat wij vertrouwen in de kwaliteit van onze producten hebben, allen kunnen wij beloven!

   

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Wij zijn niet alleen de fabrikant van de ankerketting, ons doel is de klanten beste dienst te leveren

   

  Wegens zeer slecht weer of één of andere verkeerde verrichting, of de prestatiesdalingen van de ankerketting toe te schrijven aan de lange levensduur.

  het schip kan verloren anker en kettingen tijdens zeereis onder ogen zien en IACS de landmeters vereisen vervanging.

  Op dit ogenblik, is de voorraad van de ankerketting zeer belangrijk.

   

  Verschepende het Ankerketting van China een belangrijke Chinese anker, een ankerketting en een uitrusting van zeeschepenfabrikant met IACS goedkeuring, houden wij 50 ~ 122 die mm-de ankerketting algemeen in voorraad wordt gebruikt levering in 1 ~ 5 dagenlevering kan.

  De laatste jaren, boden wij veel stockist van de ankerketting aan om eigenaars sparen tijd te helpen en geld, kregen wij veel lof van de eigenaar.

  China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  In November 2019 bij 8 uur ons ministerie van buitenlands handel verkoper ontving telefoongesprek van in het buitenland onderhoud, informeert de telefoon andere system.its adviseren wij vlekketting hebben, willen de klanten 100 mm-keten vertelden het schipdok na 7 dagen van het dok van de guangxi fangcheng haven slechts één dag, vraagt nadat de certificaatbehoefte het aantal en de vorm, de manager van de verkopers onmiddellijk inventaris, productiemanager, kwaliteitsmanager om inventarisq certificaat te controleren of kan dat de productie ontmoeten ziet, vat het definitieve artikel de bestaande inventaris samen, informeerden de inventaris van grondstoffenproductie en tenslotte een samenvatting over de informatie van de certificaatinspectie aan algemene manager, na het regelen van het citaat, de klant de klant dat wij de levering konden voltooien aan fangchenggang binnen 5 dagen en het leveren aan fangchenggang binnen 2 dagen. De totale tijd van het ontvangen van de vraag aan het geven koppelt aan de klant terug was 40 minuten, en de klant was zeer tevreden met de snelheid van onze reactie

  Nu hebben wij een goede verhouding met de klant gevestigd. De klant deelde ons mee later dat zij heel wat onnodige kosten toe te schrijven aan onze snelle reactie en levertijd bespaarden. Bovendien, onze ankerketting is van zeer goede kwaliteit, en de landmeter kwam overeen om het te installeren en vrij te geven zodra hij ons merk zag.

  Van de het ankerketting van China heeft de Verschepende eeuwigdurende voorraad snel om mechanisme voor superieure kwaliteit terug te koppelen, kunnen zich de scheepseigenaars en de exploitanten op het merk baseren.

   

Contactgegevens
China Shipping Anchor Chain(Jiangsu) Co., Ltd

Contactpersoon: admin

Tel.: +86 17753210369

Fax: 86-532-80939316

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)